Classes de Tone a Cardedeu.

Programa que combina l'entrenament de cardio, força i core.

Al finalizar la clase, todos los participantes sienten que han trabajado al máximo ya que cada ejercicio de LES MILLS TONE ofrece diferentes opciones para que puedas adaptarlo a tu nivel de fitness.

Amb LES MILLS TONE és possible realitzar un entrenament complet en una sessió de 45 minuts. La combinació perfecta de lunges i squats que t'ajudarà a cremar calories i a incrementar el teu nivell general de fitness. És la classe ideal per iniciar-te a les activitats del Fitness en grup i als programes d'entrenament funcional.

Les nostres classes de LES MILLS TONE estan adaptades a tots els nivells i t'ajudaran a augmentar la força, la flexibilitat, l'equilibri, l'agilitat i la força del core. Els nostres experimentats instructors controlaran i t'ajudaran a realitzar els moviments de manera precisa, independentment del teu nivell, per a que realitzis els exercicis amb la tècnica correcta i màxima eficàcia.

BENEFICIS:

  • Millora el nivell general de fitness de forma divertida i en grup.
  • Augmenta la resistència cardiovascular i muscular.
  • Millora l'agilitat, la flexibilitat, l'estabilitat del core, la postura, l'equilibri i la força.
  • Augmenta la sensació de benestar.
  • Facilita la pèrdua de pes gràcies al consum de calories.
"Roma no va ser construïda en una hora. La paciència i persistència són qualitats imprescindibles en l’assoliment de qualsevol esforç que valgui la pena."
Joseph H. Pilates.